ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

COVID-19

Υγειονομικό Πρωτόκολλο και Πρωτόκολλο Ασφάλειας COVID-19

Έχουμε δεσμευθεί για την υγεία και την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού μας και αποτελεί προτεραιότητα για εμάς να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον. Παρακολουθούμε στενά τα πρωτόκολλα που σχετίζονται με τον Covid-19 και το προσωπικό μας εκπαιδεύεται πάνω στα μέτρα ασφαλείας και στους τρόπους αποτελεσματικής αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων. 

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε πως όλα τα μέτρα και οι διαδικασίες που ακολουθούνται σε όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου μας καθώς και όλες οι προδιαγραφές απολύμανσης και υγιεινής συμμορφώνονται πλήρως με τις επιταγές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του ελληνικού Υπουργείου Υγείας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.   

Το καλοκαίρι έφτασε και ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα κοντά μας!

Ευελιξία στις κρατήσεις 

Μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας επικοινωνώντας μαζί μας μέχρι και 2 ημέρες πριν την προγραμματισμένη άφιξή σας. Μπορούν να γίνουν αλλαγές και σε κρατήσεις που περιλαμβάνουν μη επιστρεπτέες τιμές. Δεν προβλέπονται ακυρωτικά τέλη, το μόνο που ενδεχομένως χρειαστεί να πληρώσετε είναι η διαφορά στην τιμή (αν και εφόσον υπάρχει). Συμβουλευτείτε τις προσφορές μας και κερδίστε μέχρι 30% συν έξτρα προνόμια!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΡΑΒΕΙΑ

MEMBER OF

Michelangelo Hotels and Resorts