ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Ένα «Πράσινο» ξενοδοχείο (Green hotel) είναι ένας προορισμός φιλικός προς το περιβάλλον που παράλληλα προσφέρει μαγευτικές εμπειρίες. Μέσα από την πρωτοβουλία Michelangelo Green program, η δέσμευσή μας να λειτουργούμε με φιλικό προς το περιβάλλον και επωφελή για τις τοπικές κοινότητες τρόπο δημιουργεί ευκαιρίες για νέες εμπειρίες.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Προσπαθούμε να μειώσουμε την κατανάλωση kWh ανά διανυκτέρευση ώστε να πληρούμε τα κριτήρια ενεργειακής κατανάλωσης ξενοδοχείων της Travelife. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την εύρεση τρόπων ελάττωσης της κατανάλωσης ενέργειας στο ξενοδοχείο μας και επενδύουμε στην έρευνα για νέες μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας όπως η χρήση αυτόματων αισθητήρων και λαμπτήρων LED.

ΝΕΡΟ

Το προσωπικό μας έχει καταρτιστεί πάνω στην εφαρμογή μεθόδων εξοικονόμησης νερού ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Η εξοικονόμηση νερού αποτελεί προτεραιότητά μας.

GREEN MICHELANGELO

Έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα μείωσης των απορριμμάτων εφαρμόζοντας νέες στρατηγικές, όπως η αντικατάσταση πλαστικών σακουλών με επαναχρησιμοποιούμενες και η χρήση επαναχρησιμοποιούμενων πλαστικών ποτηριών αντί ποτηριών μιας χρήσης. Συλλέγουμε ανακυκλώσιμα είδη πλαστικού, χαρτιού ή μετάλλων, χρησιμοποιημένα έλαια μαγειρικής, μπαταρίες και παρωχημένο εξοπλισμό.

ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουμε αυξήσει την παρουσία τοπικών προϊόντων σε όλα μας τα εστιατόρια σε μια προσπάθεια να στηρίξουμε τις τοπικές κοινότητες μειώνοντας παράλληλα τα απορρίμματα.
Το Michelangelo Resort & SPA λειτουργεί σύμφωνα με την πιστοποίηση Travelife και εφαρμόζει τις παρακάτω πολιτικές: Περιβαλλοντική, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Κοινωνική, Ανθρώπινα Δικαιώματα, Προστασία Παιδιού, Δικαιοσύνη και Βιώσιμες Αγορές.

 

Michelangelo Resort & Spa has been nominated for the prestigious Condé Nast Readers' Choice Awards 2024!

Please take a moment to vote for us and help us shine even brighter in the travel community.
Vote here!