ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το Michelangelo Resort & Spa, ένα ξενοδοχείο ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και στυλ, είναι ο ιδανικός προορισμός  που συνδυάζει φιλοξενία 5 αστέρων δίπλα στη θάλασσα και εξαίρετη κουζίνα για εκείνους που αναζητούν γαλήνη και χαλάρωση.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή της Κω, δίπλα στη διάσημη για τα κρυστάλλινα νερά της παραλία του Αγίου Φωκά. Απέχει μόλις 7χλμ. από την πόλη της Κω, το λιμάνι και τη μαρίνα και 32 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κω (KGS), σε ένα ειδυλλιακό σημείο με υπέροχη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος! 

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που χτίστηκε το 2009 και αποτελείται από τριώροφα κτίρια σε μια μεγάλη έκταση τα οποία πλαισιώνονται από υπέροχους κήπους.

Θα απολαύσετε τις υπηρεσίες μας στα εστιατόρια και τα μπαρ, τις πισίνες και την παραλία, τον χώρο του Spa, καθώς και τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τα προγράμματα ψυχαγωγίας. Το προσωπικό μας, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, θα σας βοηθήσει να περάσετε αξέχαστες διακοπές! 

Σας καλούμε να ανακαλύψετε τη μαγευτική Κω και να χαρείτε τη διαμονή σας σε ένα γαλήνιο περιβάλλον με όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου για συντροφιά!