ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

David Hall Restaurant

Το εστιατόριο μπουφέ David’s Hall βρίσκεται στον χώρο δίπλα στη ρεσεψιόν και το σαλόνι στο κεντρικό κτίριο του Michelangelo Resort & Spa. Προσφέρεται καθημερινά πλούσιο American breakfast, μεσημεριανό και δείπνο με show-cooking, με μεγάλη ποικιλία από πιάτα της ελληνικής, της μεσογειακής και της διεθνούς κουζίνας. Οργανώνονται θεματικές βραδιές (ιταλική, ασιατική, ελληνική και ψάρια) την ώρα του δείπνου που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών.

Η λίστα κρασιών μας είναι ιδιαιτέρως ενημερωμένη με πολλές ελληνικές και διεθνείς ετικέτες.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε το γεύμα σας στην μεγάλη εξωτερική αυλή με θέα στην πισίνα και τη θάλασσα.

ΠΡΩΙΝΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ 06.30-07.00 Continental Breakfast
ΠΡΩΙΝΟ 07.00-10.30 Πρωινό American Breakfast
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ 12.30-14.30 Μεσογειακή και διεθνής κουζίνα
ΔΕΙΠΝΟ 18.30-21.30 Μεσογειακή και διεθνής κουζίνα, Θεματικές Βραδιές
ΒΡΑΔΙΝΟ ΑΡΓΑ 23.00-01.00 Ζεστή σούπα, σαλάτες και κρύα σνακ

Ενδυματολογικός κώδικας για το δείπνο: Smart casual, επιτρέπεται παντελόνι μέχρι το γόνατο. Δεν επιτρέπεται να προσέρχεστε στο δείπνο με ενδυμασία θαλάσσης ή βρεγμένα ρούχα.

Mediterraneo Restaurant

Το à la carte εστιατόριο Mediterraneo βρίσκεται σε ένα προνομιακό σημείο πάνω ακριβώς από την πισίνα υπερχείλισης (Infinity pool) του Michelangelo Resort & Spa με θέα στο Αιγαίο και τις ακτές της Τουρκίας.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα champagne à la carte breakfast επιλέγοντας à la minute σπεσιαλιτέ από το à la carte μενού που σας προτείνουμε, απολαμβάνοντας το Απέραντο Γαλάζιο!

Μετά από μια βουτιά στη θάλασσα επιλέξτε κάποιο λαχταριστό σνακ από τον μπουφέ.

Χαλαρώστε στο ηλιοβασίλεμα και δειπνήστε υπό το φως των κεριών επιλέγοντας πιάτα από την ελληνική και τη μεσογειακή κουζίνα ή κλασσικές διεθνείς σπεσιαλιτέ. Πάντα στη διάθεσή σας μεγάλη ποικιλία από ελληνικά και διεθνή κρασιά.

ΠΡΩΙΝΟ 08.00-10.30 A la carte champagne Breakfast, σπεσιαλιτέ à la minute, *απαιτείται κράτηση 
ΣΝΑΚ 11.00-18.00 σνακ, κέικ, παγωτό σε μπουφέ
13:00-16:00 ζεστά σνακ
ΔΕΙΠΝΟ 18.30-22.30 (τελευταία παραγγελία) Δείπνο à la carte, *απαιτείται κράτηση

Ενδυματολογικός κώδικας για το δείπνο: Smart casual, επιτρέπεται παντελόνι μέχρι το γόνατο. Δεν επιτρέπεται να προσέρχεστε στο δείπνο με ενδυμασία θαλάσσης ή βρεγμένα ρούχα. Όλοι οι φιλοξενούμενοι μας μπορούν να απολαύσουν τα à la carte εστιατόρια χωρίς επιπλέον χρέωση, μια φορά την εβδομάδα. (Ελάχιστη διαμονή: 7 διανυκτερεύσεις, απαιτείται κράτηση)

Soya Asian restaurant

Το ασιατικό εστιατόριο Soya Asia Fusion Restaurant βρίσκεται στο Michelangelo Resort & Spa δίπλα από την πισίνα υπερχείλισης (Infinity pool) μέσα σε καταπράσινους κήπους με θέα στη θάλασσα. Πρόκειται για μια εντελώς νέα προσθήκη με εκλεπτυσμένες και σύγχρονες γεύσεις της Άπω Ανατολής. Απολαύστε τα αγαπημένα σας ασιατικά πιάτα και ζήστε την εμπειρία του Soya Asia Fusion Restaurant.

DINNER 18.30-22.30 (τελευταία παραγγελία) Δείπνο à la carte
*απαιτείται κράτηση

Ενδυματολογικός κώδικας για το δείπνο: Smart casual, επιτρέπεται παντελόνι μέχρι το γόνατο. Δεν επιτρέπεται να προσέρχεστε στο δείπνο με ενδυμασία θαλάσσης ή βρεγμένα ρούχα. Όλοι οι φιλοξενούμενοι μας μπορούν να απολαύσουν τα à la carte εστιατόρια χωρίς επιπλέον χρέωση, μια φορά την εβδομάδα. (Ελάχιστη διαμονή: 7 διανυκτερεύσεις, απαιτείται κράτηση)

Michelangelo Resort & Spa has been nominated for the prestigious Condé Nast Readers' Choice Awards 2024!

Please take a moment to vote for us and help us shine even brighter in the travel community.
Vote here!